Bakkerij Renzema: Alles wat je moet weten

Ben je op zoek naar donuts in Amsterdam of Amstelveen? Dan kun je goed terecht bij Bakkerij Renzema. De bakkerij werd op 1 januari 2000 opgericht door Remko Renzema, een vijfde generatie bakker. Waar zijn voorouders mee begonnen in Berlikum (Friesland), bracht zijn grootvader naar Amsterdam en wordt nu dus voortgezet. Zijn opa was degene die de naam Renzema vestigde in de gemeente, echter stapte zijn vader daarvan af. Met zijn entree in de bakkerswereld bracht hij de naam Renzema weer terug op de markt. En hoe. Op het moment dragen vier bakkerijen de naam Renzema.

Samen met een compagnon heeft hij de leiding over de vier filialen, zodat alles goed verloopt. Het brood van Bakkerij Renzema wordt ook aangeboden in ‘Olivier’s Bakkerskar’. Een kraam die in het weekend door Amsterdam en Amstelveen rijdt om het brood naar de mensen toe te brengen. Zo hoef je niet naar Bakkerij Renzema, maar komt Bakkerij Renzema gewoon naar jou. Dit doen ze ook met de bezorgdienst die ze aanbieden. Via de website kun je het gehele assortiment bekijken en toevoegen aan je winkelwagentje. Bestel je voor 17:00, dan wordt je bestelling de volgende dag bij je bezorgd.

Generatie op generatie

Het gehele assortiment is enorm uitgebreid, er is van alles te vinden. Van wittebroden naar bruine broden, van zoete broden naar hartige snacks. Ook lekkernijen als stroopwafels, cake en appeltaarten zijn bij Bakkerij Renzema te vinden. En uiteraard hebben ze donuts, daarom staat de bakkerij op mijn blog natuurlijk. De donuts zijn er in verschillende varianten te vinden: suiker, banaan en chocolade. Wees er wel vroeg bij, want ze kunnen zo maar eens weg zijn.

Remko Renzema doet niet aan adverteren en moet het dus vooral hebben van mond-tot-mond reclame. Als je dus op bezoek gaat en je vindt iets wat je lekker vindt, vergeet het dan vooral niet door te vertellen aan je vrienden en familie. Zo krijgt Renzema meer klanten en worden de producten nog beter.

Waar is Bakkerij Renzema?


Vergeet de pagina niet te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bakker van het volk

mei 19, 2019