DonutExpress_Rotterdam

Donut Express: Alles wat je moet weten

Een bedrijf dat in 1996 begon In Spijkenisse is doorgegroeid en is nu te vinden in de Markthal in Rotterdam. Ik heb het over Donut Express. Een bedrijf dat begon met het verkopen van minidonuts, maar door de jaren heen groeide dit uit tot veel meer producten dan alleen de minidonuts. Het bedrijf is nu een echte ‘American Bakery’ met allemaal verschillende Amerikaanse traktaties.

Of het nu gaat om minidonuts, de grote donuts, muffins of cookies, bij Donut Express kun je ervoor terecht. Het aantal donuts dat er ligt, is wonderbaarlijk. Ik weet niet of je ooit een regenboog van donuts hebt gezien, ik persoonlijk niet, maar de vitrine van de kraam komt erg in de buurt van eentje. Kleuren als oranje, paars, groen, blauw en roze. Alle kleuren zijn te vinden bij Donut Express.

Ook voor feesten en partijen

Omdat Donut Express verschillende miniproducten verkoopt, zijn ze ideaal om uit te delen op verjaardagen, feestjes en zelfs bruiloften zijn geschikt voor de minisnacks. Ook voor kinderen als traktaties op school komen de minidonuts van pas. Maar, je kunt natuurlijk ook zelf het feest beginnen door een van de donuts te eten na de lunch of als toetje na het avondeten.

Ze zijn dagelijks geopend. Van maandag tot en met zaterdag is dat van 10.00 tot 20.00 uur, op zondag is het iets korter, dan zijn ze geopend van 12.00 tot 18.00. Gelukkig kun je er dus elke dag terecht, wanneer je zoekt naar een donut of andere Amerikaanse lekkernij. Of het nu is voor bij de thee en koffie, of het is voor een traktatie, Donut Express weet er wel raad me.

Waar is Donut Express?


Vergeet het bericht niet te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *