Donuts+BagelsRotterdam

Donuts + Bagels: Alles wat je moet weten

In 1988 werd Donuts + Bagels opgericht. Eigenaresse Hannie Rossen wilde iets voor haarzelf beginnen en kwam, met wat hulp, op het idee om donuts te verkopen. Eerst vanuit een bus, toen op markten en braderieën, maar nu al enkele jaren op het metrostation Beurs in Rotterdam. Hier kun je terecht voor donuts in alle kleuren van de regenboog. Ook al is dat niet het enige wat er te koop is bij Donuts + Bagels.

Naast donuts zijn er namelijk ook cheesecakes verkrijgbaar. Daar houdt het echter niet op, zo heeft het bedrijf ook: muffins, cookies, brownies, taarten en bagels. Elke dag worden de donuts en andere lekkernijen vers gemaakt. Het bedrijf heeft één hoofdbakker, maar dagelijks zijn er meerdere decorateurs aan de gang om alle donuts een geweldig mooi uiterlijk te geven. Kun je door de bomen het bos niet meer zien? Vraag dan aan de medewerkers om wat hulp. Zij kunnen je verder helpen in het bos van donuts in verschillende kleuren en smaken.

Donuts bij jou op de stoep

Hoewel Donuts + Bagels goed bereikbaar is, ze zitten nou eenmaal in een metrostation, hoeft dit niet te betekenen dat je voor de donuts je huis uit moet. Sterker nog, het bedrijf heeft een groot bezorggebied rond Rotterdam. Wanneer je voor 7 uur ’s avonds je bestelling doorgeeft, wordt je bestelling de volgende ochtend vers voor je gemaakt en worden ze bezorgt op een moment waarop het jou uitkomt.

Zoek je dus naar donuts in Rotterdam (en omgeving dankzij de bezorging), neem dan een uitstapje naar Donuts + Bagels, zodat je zelf een verschillende donuts van dichtbij kunt observeren. Je mond zal meteen beginnen te wateren en ik zal je garanderen, je gaat met meerdere donuts naar huis. Net als andere bakkers adverteert Donuts + Bagels weinig. Jouw recensies en reacties op social media worden dus enorm gewaardeerd.

Waar is Donuts + Bagels?


Vergeet het bericht niet te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *