Donuts&Co

Donuts & Co: Alles wat je moet weten

In 2017 werd Donuts & Co geopend in het centrum van Den Haag door eigenaar Marcel Kardol. De grandioze opening ging gepaard met een lange rij aan mensen voor de deur, de eerste 100 bezoekers kregen namelijk een gratis donut. Daarbij was een finalist van het tv-programma Masterchef Australië bij de opening aanwezig om nog meer sensatie te creëren voor de nieuwe winkel.

Enkele jaren later is er al veel veranderd, in het bijzonder de eigenaar. Sinds 2019 is het bedrijf overgenomen door Tim Tromp. Met dat gaan er een paar dingen veranderen. Binnenkort krijgt Donuts & Co een facelift, met een compleet nieuw uiterlijk, daarbij hoort natuurlijk ook een nieuw logo. Tim neemt het heft in eigen handen gaat de plek precies zo maken, zoals hij dat graag wil zien. Maar, niet alles verandert met de overname.

Binnenkort in een nieuw jasje

Hetgeen wat wel hetzelfde blijft zijn de unieke smaken. Donuts & Co verkocht bij de opening verschillende unieke donuts als donuts met matchasmaak. Zulke unieke smaken zijn nog steeds te vinden op de locatie. Smaken als hibiscus en passievrucht, vind je niet vaak bij andere donutshops. Bij Donuts & Co zijn zulke smaken de dagelijkse gang van zaken.

Nieuwe eigenaar Tim ziet je graag langkomen in de winkel, waar je naast donuts ook terecht kunt voor een kopje koffie. Maar ook de wereldsensatie, de Freakshake, kun je vinden bij Donuts & Co. Een Freakshake is een milkshake waarvan je al een kilo zwaarder wordt bij het zien. De shake is enorm populair omdat hij vol zit met lekkers: de milkshake, een lading slagroom, chocolade, discodip, Oreo’s en afgetopt met een donut. Het is een gigantische caloriebom, maar jezelf verwennen mag van tijd tot tijd natuurlijk wel.

Waar is Donuts & Co?


Vergeet het bericht niet te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *