Rene’s Croissanterie

Rene’s Croissanterie: Alles wat je moet weten

Zoek je naar donuts in het centrum van Amsterdam? Dan kun je bij Rene’s Croissanterie goed terecht. Rene’s croissanterie is al jarenlang te vinden op de Damstraat in Amsterdam, echter wel op verschillende manieren. Of het nu een winkelpand is, of een marktkraam aan de kant van de weg, die jarenlang donuts verkopen heeft zijn vruchten afgeworpen. Nu is de winkel namelijk een begrip in het Wallen-gebied.

In de winkel werken ongeveer 39 mensen, dagelijks zijn er daarvan zo’n 18 te vinden in de winkel. Hoewel dat heel veel lijkt, helemaal op de ietwat kleine oppervlakten in Amsterdam, verloopt het proces toch helemaal vlekkeloos door goed management. Met de 3 banketbakkers die dagelijks aan de gang zijn, liggen er altijd verse producten in de vitrines, zodat jij je nooit zorgen hoeft te maken over oude donuts.

Meer dan klassiekers

Het assortiment van Rene’s Croissanterie is enorm groot, er is bijna geen keuze te maken wanneer je in de winkel staat. Van zoet naar hartig, van klein naar groot of van rond naar vierkant. Wat je ook maar wil hebben, het is waarschijnlijk in de croissanterie te vinden. Een van de favoriete items in de winkel zijn de oliebollen. Vanwege hun populariteit zijn ze gewoonlijk langer te vinden dan bij andere verkopers. Als je in maart dus nog zin hebt in een oliebol, moet je zeker bij Rene’s Croissanterie zijn, die halen ze dan nog vers uit het vet.

Rene’s Croissanterie doet niet aan reclame en moet het dus hebben van mond-tot-mondreclame. Wanneer je een favoriete snack hebt gevonden, of je vond de taarten zo lekker, laat het vooral aan de wereld weten. Dat geeft de croissanterie het zelfvertrouwen om door te gaan met waar ze goed in zijn. Wat Rene’s Croissanterie wel heeft is een kortingskaart voor buurtbewoners. Ken je dus iemand in de buurt of woon je zelf dichtbij, gebruik die dan vooral. Zo kun je nog meer lekkers kopen voor hetzelfde geld.

Waar is Rene’s Croissanterie?


Vergeet het bericht niet te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *