Vinny's Bakery, more than bread

Vinny’s Bakery: Alles wat je moet weten

Op IJburg in Amsterdam bevindt zich een bakkerij die meer verkoopt dan alleen brood. Je kunt er enorm goed terecht voor traktaties, snacks en taarten. Hoewel Vinny’s Bakery pas sinds 2012 bestaat, gaat de geschiedenis veel verder dan dat. De vader van de eigenaar was de eerste eigenaar van de bakkerij. Met Vinny’s Bakery wordt de familiegeschiedenis doorgezet en verbetert met allerlei nieuwe producten in het assortiment. Nu kun je zelfs voor bruidstaarten terecht bij Vinny.

In het filiaal in IJburg werken 9 mensen, waaronder de ouders van eigenaar Vincent. Vincent laat zijn personeel niet al het werk doen, in tegendeel zelfs, Vincent is dagelijks hard aan het werk om de beste producten af te leveren aan zowel de lokale klanten, als zijn grote afnemers. Of het nou gaat om de particulieren of grote afnemers als Van der Valk, iedereen geniet van de lekkernijen van Vinny’s Bakery.

Bezoek van Vinny

Omdat IJburg voor jou misschien een beetje ver is, is Vincent Vinny’s Delivery begonnen. Woon je in Amsterdam of Diemen, dan kun je gewoon je bestelling doorgeven aan Vinny. De bestellingen worden van maandag tot en met zaterdag bezorgt tussen 08.00 en 16.00 uur. Heel handig als je voor een bepaalde reden niet je huis uit kunt, zo heb je alsnog vers brood in huis. Ook voor verjaardagen en partijen kan het heel handig zijn. Je verjaardagstaart wordt gewoon bij de voordeur afgeleverd terwijl jij de kamer staat te versieren!

Eigenaar Vincent steekt zijn energie ook in het verbeteren van de community op IJburg. Denk de volgende keer als je in de winkel staat, dat je aankopen helpen bij het ondersteunen van scholen en sportclubs in de buurt. Als je dan iets lekkers hebt gevonden, geeft je dit nog een beter gevoel. Oww, en vergeet het niet door te vertellen aan je vrienden en familie! Vinny doet namelijk niet aan adverteren.

Waar is Vinny’s Bakery?


Vergeet het bericht niet te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *